jeanettewesterlund.blogg.se

Här kommer ni att få ta del av mitt fotointresse!

Avokado i smoothie??

Kategori: Foto MAT

Idag gjorde jag en smoothie till frulle :) Jag brukar alltid ha i lättyoghurt vanilj,banan,frysta jordgubbar och lite apelsinjuice. Men jag har sätt många som har i avokado, så jag testade att ha i det....kan inte påstå att det blev avokadosmak, kanske något krämigare konstisens bara :) (kanske lite nyttigare) ;)

Höst

Kategori: Foto PORTRÄTT

Idag var jag ute och fotograferade porträttbilder på David. Jag gillar att fotografera när solen håller på att gå ner, man får så varma och fina färger i bilderna. När jag tog den här bilden höll jag lite gräs framför kameralinsen då man får lite "sudd" i bilden som jag tycker blir superfint eller vad säger ni :) !!??

Nikon D5000 + Objektiv: Nikon AF-S DX 35/1.8G
Kamera inställning: 35mm, 1/640 s .ISO 200 f/ 1,8

Sommar

Kategori: Foto NATUR

Man kan ju fråga sig varför inte detta långa land har längre sommar? Vill ha värme när jag ser den här sommarbilden. Men kanske lite för tidigt att längta till sommaren när det inte ens har varit jul ;) PS hörde precis på nyheterna att om en månad vänder det och blir ljusare ;)
 

Nikon D5000 + Objektiv: Nikon AF-S DX 35/1.8G
Kamera inställning: 35mm, 1/4000 s.ISO 200 f/ 4,5

DIY HÖST

Kategori: DIY

Gjorde lite höstfint hos mina föräldrar för några veckor sedan. Hittade lite eklöv, rönnbär och ormbunksblad och dekorerade dörren med, så här blev det :)

D

Kategori: Foto PORTRÄTT

En liten bild på David

DIY

Kategori: DIY

För några dagar sedan hittade jag mitt gamla smyckesskåp. Skåpet har länge legat i en kartong och bara dammat. Men jag fick för mig att måla om den lite. Så med vit färg och en pensel blev den som ny :) Nu får jag användning för den igen , har ju en del smycken att proppa in där. Vad tycks !!?? ;) 

Förvandling i Photoshop

Kategori: Allmänt

Jag satt och lekte lite i Photoshop. Först var tanken att jag skulle göra om David till en tjej och sminka honom i Photoshop. Men sen vet jag inte vad som hände, men detta blev resultatet ;) Lite cool blev han allt!

 
 

SMYCKE FÖR ROSA BANDET

Kategori: Allmänt

Idag fick jag hem mitt armband som jag har beställt från www.kyssjohanna.se. Jag köpte det för att stödja ROSA BANDET ! Det kostade 299kr varav 209 kr går till ROSA BANDET, bra va ;)