jeanettewesterlund.blogg.se

Här kommer ni att få ta del av mitt fotointresse!

JULKLAPPSBYTE

Kategori: Foto INREDNING

Det här fina ljusfatet fick jag i julklappsbytet som vår släkt hade på julafton. Mycket nöjd över det o de passa perfekt hemma hos oss :)

 


 

Ögon

Kategori: Foto PORTRÄTT

D är redo för den kalla vintern, om den nu kommer?

 


 

 

SNÖRE

Kategori: Foto INREDNING

Fint att linda snöre på saker lite här och var :) Den här flaskan fick sig ett par varv ;)

JULGRAN?

Kategori: DIY

Eftersom jag och D inte bor så stort så blev det en sådan här julgran för oss i år ! Målade om röda julgranskulor till vitt och svart. (de svarta är griffelfärg) På en utav mina vita kulor så har jag limmat på en svart-vit servett med hjälp av decoupagelim som jag köpt på Panduro. När jag var ute i skogen och letade pinnar så hittade jag även björkbark som fick pryda insidan av min vas :)
GOD JUL

 
 
 
 
 

SPRAYA I KOPPAR

Kategori: DIY

Hittade en röd ljusstake och en röd lykta på loppis för några ynka kronor. Sedan köpte jag kopparspray från Jula och gjorde en liten mini renovering av sakerna :) Så här blev resultatet , från röd och sliten till koppar :) 
 
 

STUBBE/GUBBE?

Kategori: Foto PORTRÄTT

Här sitter David fint och fryser vid en stubbe när jag fotar han ;) Inte alltid lika kul när man ska agera modell i kylan !


Jul i vår lägenhet

Kategori: Foto INREDNING

Jag kanske inte är den personen som byter till julgardiner och har julpynt överallt. Men lite jul har jag och David i vår lägenhet ialla fall. Men om David skulle bestämma skulle de inte vara en pryl framme ;) tur att vi är olika ! Jag hittade en liten säck på loppis nu när vi var uppe och hälsade på i Gävle. Säcken satte jag på min långa kruka och det blev genast lite jul över den också :)


 
Fint julspel som jag fick av mamma förra julen =)
 

 
En liten tomte i mina svartmålade flaskor ;)

 

RESULTAT

Kategori: DIY

Så här blev resultatet av mitt ljus :)

 

DIY LJUS

Kategori: DIY

I dag har jag tillverkat ett eget ljus :) Jag hittade en gammal kopparskål hos mina föräldrar som jag tyckte passa perfekt för att ha som ljus.
 
Först så letade jag på en massa ljusstumpar (vita). Jag kokade sedan upp vatten i en kastrull och ställde i en glasburk. Sedan hade jag i mina ljusstumpar i glasburken och smälte ner dem. (det tog ett tag innan allt var smält) När allt var smält så fiskade jag upp de gamla vekarna, sparade en veke som blev veke till mitt nya ljus. (mycket veke här ;) )
 
Här är några bilder när jag håller på att göra ljuset. Resultatet får ni se i nästa inlägg.
( bilderna tog jag med min lilla kamera, alltså INTE bra bildkvalité :) )