jeanettewesterlund.blogg.se

Här kommer ni att få ta del av mitt fotointresse!

Hälsning från Egypten

Kategori: Allmänt

 
Så härligt med sol och värme !!! Njuter verkligen här i Makadibay :)

GLAD

Kategori: Allmänt

Vad hände med min "osynliga" blogg ? Från att ha fått typ en kommentar på mina inlägg till att få 37 stycken!!!!! Haha jag blev helt förvånad när jag loggade in här och såg detta :) Jag är är riktigt glad över alla fina kommentarer ni har skrivit till mig och glad över att så MÅNGA gillade mitt förra inlägg :D Fick genast mer energi till att uppdatera oftare här :)

 

Nytt till sovrummet

Kategori: Foto INREDNING

Det var länge sen jag gjorde någon förändring i sovrummet så kände att de var dax att göra något kul. Jag har länge velat ha en klädställning i sovrummet men har inte fått plats med någon. Platsen där den skulle kunna få plats på har varit "upptagen" av en mindre fin byrå som har varit bra till förvaring. Men det snygga fick den här gången vinna över de "bästa". Så jag åkte och köpte en klädställning på clas ohlson och så här blev resultatet :)
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
En ny lampa också som är köpt på Mio

Närbild

Kategori: Foto INREDNING

 
En liten närbild på min nya klädhängare ( eller närbild på kläderna som hänger på ställningen) som jag har införskaffat mig i sovrummet :) Kommer upp fler bilder framöver men nu är det kudden som väntar på mig zZzZzzzzZzzZzZz god natt!
   
 
 
 
 
 
 

Rosa höst

Kategori: Allmänt

 
 
I stället för att stå bakom kameran fick jag kliva framför kameran den här gången :) Jag har länge cyklat förbi ett typ av snår och tänkt varje gång, där skulle jag vilja ta portättbilder. Så i fredags var det sol och det perfekta ljuset ute, så dorg med mig min kamera + david och åkte in i snåret :) Blev nöjd över bilderna och gillar verkligen bakgrungen som blir av de växter som växer där. Bilden har jag sedan redigerat i en rosa ton som jag tyckte passa in i bilderna.